Advies vastgoedverzekeringen

  • Advies op maat over het verzekeren van uw risico's
  • Scherpe premies met de voor u best passende verzekeringsvoorwaarden
  • Persoonlijk advies en begeleiding door onze vastgoedspecialisten
Afspraak maken

Woningcorporaties

Vanaf de start van Rivez zijn woningcorporaties relaties maar bovenal partners van ons kantoor.
Rivez is gedurende de jaren dan ook één van de belangrijkste advieskantoren in Nederland geworden voor woningcorporaties.
Wij zijn dan ook trots dat veel van deze partners een langdurige relatie met ons kantoor onderhouden en daarnaast ook zeer prettig samenwerken.

Rivez onderscheidt zich in deze adviesmarkt door bij een analyse uit te gaan van de risico's welke een woningcorporatie in de volle breedte loopt, waarbij regelmatig overleg plaatsvindt. Dit doen wij in de vorm van risicomanagement, waardoor de belangen van de corporatie continue worden bewaakt.

Hierdoor zijn wij in staat gevraagd en ongevraagd de risico's te benoemen en te zoeken naar oplossingen om deze risico's uit te sluiten, te beperken of te verzekeren.
Door op deze wijze samen te werken behalen we gezamenlijk de beste resultaten. Mede hierdoor kunnen de corporatiemedewerkers zich bezig houden met de eigen/primaire werkzaamheden.

Op basis van een duidelijke samenwerkingsovereenkomst en transparante fee afspraken zijn wij dan ook bij uitstek de aangewezen partner.

Juist deze werkwijze past bij de hedendaagse ontwikkelingen welke woningcorporaties doormaken. Uiteraard biedt dit u naast een structurele aanpak, het uitbesteden van assurantiewerkzaamheden en kwaliteitsadvies ook financiële voordelen.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.