Advies vastgoedverzekeringen

  • Advies op maat over het verzekeren van uw risico's
  • Scherpe premies met de voor u best passende verzekeringsvoorwaarden
  • Persoonlijk advies en begeleiding door onze vastgoedspecialisten
Afspraak maken

VvE-Beheerders

Voor de professionele VvE beheerder is Rivez bij uitstek de partner voor een langdurige samenwerking. Rivez draagt zorg voor de risico's van de VvE beheerder als ondernemer en heeft hiervoor specifieke producten ontwikkeld. Indien u bent aangesloten bij een branchevereniging hebben wij een maatwerk aansprakelijkheidsverzekering gecreëerd welke de door u afgegeven aanvullende garanties meeverzekert. Daarnaast zorgen wij voor een adequate verzekering voor uw beroepsaansprakelijkheid, waarbij het specifieke risico van assurantiebemiddeling in combinatie met het VvE beheer kan worden meeverzekerd.

Rivez heeft uiteraard maatwerkproducten voor uw relaties, de VvE, waarvoor u werkzaam bent. De premie, voorwaarden en dienstverlening zijn hierbij beter dan gemiddeld. Mede hierdoor kunt u zich als VvE beheerder onderscheiden in de concurrerende VvE markt en zorgen wij voor het borgen van kwaliteit op assurantieadvies, uitvoer en schadeafwikkeling.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.