Advies vastgoedverzekeringen

  • Advies op maat over het verzekeren van uw risico's
  • Scherpe premies met de voor u best passende verzekeringsvoorwaarden
  • Persoonlijk advies en begeleiding door onze vastgoedspecialisten
Afspraak maken

Vastgoed

De verzekeringsspecialisten van Rivez zijn allemaal gemotiveerde, goed opgeleide collegae die de specifieke werkzaamheden in de vastgoedmarkt begrijpen, goede onderbouwde adviezen geven en indien gewenst passende oplossingen bieden. 

Landelijk adviseert Rivez woningcorporaties, vastgoedbedrijven, beheerders van Verenigingen van Eigenaren en gemeenten. Rivez is voor veel van deze relaties een belangrijke businesspartner die door haar jarenlange ervaring in deze specifieke branche als geen ander snel kan anticiperen en reageren op wijzigingen van marktsituaties.

Relaties van Rivez profiteren hierdoor van onze kennis, inkoopkracht, creativiteit en netwerk, opgebouwd in de (vastgoed)markt.
Voor onder andere Woningcorporaties, VvE beheerders en VvE's heeft Rivez maatwerkproducten ontwikkeld welke zich positief onderscheiden op de verzekeringsmarkt.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.