over ons

Rivez en NLG

Rivez vormt samen met 12 andere Nederlandse financiële dienstverleners een unieke samenwerking. De aangesloten kantoren zijn in zowel de particuliere als in de zakelijke markt werkzaam op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Daarnaast treden zij op als gevolmachtigd agent van verzekeringsmaatschappijen.

Door te opereren vanuit een gemeenschappelijke kracht creëren de aangesloten kantoren voor hun klanten voordelen zoals:

  • Onafhankelijk hoogwaardig advies, ook voor de lange termijn.
  • Vertrouwde aanspreekpunten in de regio dicht bij de klant, die gebruik kunnen maken van alle expertise die landelijk binnen de groep beschikbaar is.
  • Eigen productontwikkeling, zodat maatwerk voor klanten kan worden gerealiseerd.
  • Scherpe tarieven en prima voorwaarden voor de klant door de gezamenlijke inkoopkracht.

Alle aangesloten kantoren zijn professioneel en onafhankelijk. Zij investeren in de deskundigheid van de adviseurs en de kwaliteit van de advisering.

NLG beschikt over een eigen volmachtbedrijf voor verzuim- en inkomensproducten, een pensioenadviesbureau en een gecertificeerde arbodienst.

Meer informatie over NLG vindt u op www.nlg-groep.nl of door te klikken op één van de onderstaande logo's van het specifieke organisatieonderdeel waar u meer over wilt weten. 
 

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.