over ons

Over ons

Rivez is opgericht in 1997 en in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere zelfstandige en onafhankelijke assurantie-adviesbedrijven in Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg. Landelijk behoort Rivez tot de 100 grootste assurantiebedrijven. In totaal zijn er nu zo'n 70 medewerkers werkzaam bij Rivez.

Rivez is actief op meerdere terreinen zoals advisering op verzekeringsgebied aan woningcorporaties, professionele vastgoedbeheerders, bedrijven en particulieren. Rivez doet rechtstreeks zaken met de meeste Nederlandse en buitenlandse verzekeraars maar ook via de Nederlandse Assurantiebeurs voor het verzekeren van zwaardere risico's op het gebied van brand-, aansprakelijkheids- en transportverzekeringen. Daarnaast beschikt Rivez over een eigen assuradeurenbedrijf met volmachten van diverse verzekeraars.

De afgelopen jaren heeft Rivez haar activiteiten in Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg uitgebreid met meerdere overnames waaronder Van Ravensteijn (Nistelrode), E & H Adviesgroep (Venlo), Jan Lucassen Assurantiën (Sevenum), Evercare (Sevenum), Van den Boom Assurantiën (Gemert), Relou verzekeringen (Erp), de verzekeringstak van Hauzer en Partners (Venlo), Janssen BML (Schaijk) en Jaaf (Venlo). Recent (2021)  zijn daar aan toegevoegd Berden de Keijzer (Venlo) en Korsten van Dieperbeek Groep (Veghel).

Rivez heeft kantoren in Helmond, Erp, Schaijk, Venlo, Venray en Veghel. 

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.