Rivez jubileert en viert dat op bijzondere wijze!

Het is dit jaar precies 20 jaar geleden dat Rivez BV Assurantiën & Risicobeheer BV van start ging als nieuwkomer in de assurantiemarkt. Inmiddels is Rivez BV uitgegroeid tot een van de grotere assurantiebedrijven met een trotse plek in de top 100 van Nederland. Het eigen volmacht bedrijf Rivez BV Assuradeuren (Twenvo BV) maakte eveneens een gezonde groei door met een belangrijke inkooppositie voor de eigen relaties van Rivez BV maar daarnaast ook door samenwerking met diverse subagenten.
Rivez BV maakt deel uit van het samenwerkingsverband Noordeloosgroep (NLG)met o.a. een eigen pensioenbureau, een centraal volmacht bedrijf voor inkomensverzekeringen en binnenkort een eigen gecertificeerde Arbodienst.

In het jubileumjaar 2017 is Rivez BV voornemens een twintigtal regionale goede doelen te selecteren en daarvoor een geldbedrag beschikbaar te stellen. Inmiddels zijn hiertoe al diverse initiatieven genomen en konden particulieren, organisaties of instellingen zich de afgelopen maanden met hun motivatie aanmelden. Een speciaal in het leven geroepen comité zal uit de grote hoeveelheid aangedragen doelen een keuze maken. Maandelijks zal op feestelijke wijze een of meerdere goede doelen bekend worden gemaakt. In december van 2016 is de actie van start gegaan met het beschikbaar stellen van een tweetal rondleidingen in het Kasteel van St Nicolaas voor kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking.

19 FEBRUARI 2018 - Goede doel 20

 

Remedial-teaching is specialistische hulp op maat bij leerproblemen met aandacht voor het welbevinden van het kind. Hiermee kunnen zij hun leerresultaten aanzienlijk verbeteren en met meer zelfvertrouwen de toekomst tegemoet gaan.

 

Jammer genoeg wordt rt-begeleiding bijna nooit vergoed en maken alleen die kinderen, waarvan de ouders financieel draagkrachtig genoeg zijn kans op deze hulp. SRTH is een stichting die in 2011 is opgericht om rt-begeleiding ook voor kansarme kinderen mogelijk te maken.

 

Als sluitstuk van hun goede doelen actie heeft Rivez deze stichting een geldbedrag geschonken van €500.


25 JANUARI 2018 - Goede doel 19

Super Sociaal is in 2008 opgericht om mensen die in financiële problemen verkeren tijdelijk (maximaal 5 jaar) te ondersteunen. Daarnaast biedt Super Sociaal klanten een ontwikkelingsperspectief, zodat ze weer zonder ondersteuning verder kunnen.

 

Het werkgebied van Super Sociaal is de gemeente Helmond. Het verstrekken van boodschappen die voorzien in de dagelijkse behoeften, is de belangrijkste activiteit van Super Sociaal. Super Sociaal is een non-profitorganisatie. Voor het vullen van de schappen kunnen we rekenen op financiële, materiële en immateriële steun van sponsors, leveranciers, donateurs en vrienden van de stichting. Veruit het meeste werk bij Super Sociaal wordt uitgevoerd door de circa vijftien vrijwilligers op de werkvloer.

 

Op donderdag 25 januari overhandigde Els van der Lee aan Monique der Kinderen bonnen van de BurgerKing. Dit idee werd geboren toen de nieuwe vestiging van de BurgerKing opende naast het hoofdkantoor van Rivez aan de Europaweg in Helmond.
18 JANUARI 2018 - Goede doel 18

Op donderdag 18 januari was een afvaardiging van de Heemkunde kring Helmont aanwezig in het kantoor van Rivez aan de Europaweg 158 in Helmond. Daar namen zij een nieuwe laptop in ontvangst voor alle werkzaamheden die de Heemkundekring verricht voor het culturele erfgoed van Helmond.

 

Heemkundekring Helmond heeft als doel om de historie van Helmond en omgeving te bestuderen en te onderzoeken, in brede kring belangstelling te wekken voor de eigen stad en streek, te waken voor het behoud van de historische en culturele identiteit van Helmond en de resultaten van onderzoek en studie openbaar te maken.

 

Els van der Lee had de eer om namens Rivez de laptop te overhandigen. Dorethé van Dijk, Gerry van Liempt en Harry van Koll wisten met veel passie te vetellen over de werkzaamheden die de Heemkundig Kring verricht.21 DECEMBER 2017 - Goede doel 17

Daags voor kerstmis werd Keyserinnedael en hun bewoners verrast met vele kerstcadeaus… 

 

Maar liefst 11 tassen vol, voor elke woning 1. Dit alles kwam omdat Rivez Assurantiën & Risicobeheer BV 20 jaar bestaat en Keyserinnedael 1 van de goede doelen is van hun goede doelen actie. Deze middag waren er vele dankbare gezichten en vriendelijke woorden. Het werd enorm gewaardeerd.

 

Na alle woningen te hebben verblijd met de kerstcadeaus kreeg de directeur van Rivez, Wiljon Schepers  nog een kleine rondleiding. Vooral de gasterij, de ontmoetingsruimte voor bewoners, familie maar ook buurtbewoners, werd als prettig ervaren.

 

Een mooie grote ruimte waar vele (gratis) activiteiten worden aangeboden, je een warme maaltijd kan komen nuttigen of gewoon gezellig een kopje koffie. Het activiteiten programma staat op vele plekken afgebeeld. Bent u nieuwsgierig? Loop gerust eens binnen.
18 DECEMBER 2017 - Goede doel 16

 

Op donderdag 21 december was Gerard Groot namens Rivez aanwezig in het Hospice Valkenhaeghe. In het kader van de goeden doelen actie van Rivez is in overleg met de Stichting Vrienden Hospice Valkenhaeghe een parasol voor het buitenruimte geschonken. Marinus Gras en Mariëtte Diecker waren namens de stichting aanwezig.

 

Stichting Vrienden Hospice Valkenhaeghe Helmond zet zich in om financiële steun te krijgen voor de hospice, om zo bijzondere en extra zorg mogelijk te maken. Door steun van particulieren en bedrijven is het hospice een plek waar de gasten rust en ruimte vinden en waar altijd aandacht is voor het individu.

 

Met de komst van de parasol hebben de gasten in het voorjaar en zomer de gelegenheid om te genieten van de mooie binnentuin van Hospice Valkenhaeghe.

15 DECEMBER 2017 - Goede doel 15

De Stichting Buiten Gewoon is een ouderinitiatief en

heeft als doel het stand houden van een woon- en werkboerderij voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke en/of meervoudige handicap. Het wonen en werken is niet aan elkaar gekoppeld.
Met andere woorden: er kunnen bewoners zijn die er niet werken en er kunnen hulpboeren zijn die er niet wonen.

 

Er zijn 10 appartementen waarvan twee ingericht voor rolstoelhouders.

 

De huidige bewoners (zie onderstaande foto) zijn Bart, Thomas, Wouter, Rick, Karin , Margje. En niet op de foto Noortje, Gislene, Bas en Bram.

 

Zij werken in de horeca en op de boerderij, en voor dit laatste hadden zij een veegmachine nodig om de vele paden, schoon en onkruidvrij te houden.

 

Deze hebben we op 15 december 2017 overhandigd.


10 november 2017 - Goede doel 14

Minorfeesten zijn te gekke frisfeesten speciaal voor jeugd van 13 tot en met 17 jaar. Op die leeftijd mag je nog niet op stap, maar dat wil niet zeggen dat je niet uit je dak kan gaan!

Tijdens deze feesten wordt er natuurlijk geen alcohol geschonken worden, maar frisdranken en overheerlijke snacks zijn verkrijgbaar. 

Wij hebben als RIVEZ twee artiesten, The Underdogs en Rapper Sjors, voor het feest van 10 november mede gesponsord. 

The Underdogs hebben de jongeren goed in de stemming gebracht. Je zag echt dat ze hiervan genoten. Rapper Sjors kwam hierna en ook hij kreeg de zaal goed mee. Achteraf had hij nog een meet & greet waar heel veel jongeren dankbaar gebruik  van hebben gemaakt.

Al met al een geslaagd feest georganiseerd door heel veel vrijwilligers.

1 november 2017 - Goede doel 13

Inloophuis de Cirkel Helmond/de Peel is een laagdrempelig inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Een plek voor een gesprek bij een kop koffie, een ontmoeting met lotgenoten, meedoen met een activiteit, luisteren naar een lezing of op zoek naar informatie in een huiskamersetting.

En voor dat laatste was wel wat nieuwe  apparatuur nodig. Wij hebben hierbij de hulp ingeschakeld van DIGISOLVE - MIJN ICT. Zij hebben voor ons een mooie notebook geïnstalleerd en twee grote beeldschermen geplaatst. 

Aangestoken door dit mooie goede doel heeft William Verkoelen van DIGISOLVE -MIJN ICT zelf nog een printer/scanner beschikbaar gesteld. Nu kunnen de gasten makkelijker en sneller informatie opzoeken en eventueel foto’s van activiteiten bekijken.
24 september 2017 - Goede doel 12

Urban Matterz is een hiphop festival voor jong en oud met rapmuziek, breakdance, graffiti-art, human beatbox en urban sports zoals, BMX, freerun, basketbal, suppen, skate en nog veel meer.

Het dagprogramma stond bol van de activiteiten en was voor iedereen gratis toegankelijk. Een mooi initiatief om kinderen enthousiast te laten worden voor een bepaalde sport of activiteit.

De avond werd afgesloten met diverse stijlen muziek met als hoogtepunt Kurtis Blow. Kortom een geweldige dag voor jong en oud, om te kijken of om zelf mee te doen.

 

7 juli 2017 - Goede doel 11

Stichting Acherstevoren, opgericht door Sofie en Emma, wilde graag in aanmerking komen als een van de regionale goede doelen.

Enthousiast geraakt door het verhaal van Sofie en Emma zijn wij verder in gesprek geraakt en hebben wij een uitgebreide toelichting gekregen op hun activiteiten. Vrijwilligers worden ingezet om zo veel mogelijk donaties goed te besteden. Doel is het laten uitkomen van wensen voor ernstig zieke kinderen in de leeftijd tussen de 14 en 17 jaar.

Samen met Stichting Achterstevoren bezocht Rivez op vrijdag 7 juli 2017 dan ook een geselecteerd goed doel: De kinderafdeling van het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven.

We werden daar hartelijk ontvangen door de medewerkers waarna Emma en Sofie de cadeaus hebben uitgereikt.

De kinderafdeling kan nu gebruik maken van de meest moderne PlayStation aangevuld met vele spellen en een drietal CD spelers met hoofdtelefoons. Zo kunnen kinderen afhankelijk van elkaar genieten van hun favoriete muziek.Wij wensen de kinderafdeling van het Maxima Medisch Centrum en de Stichting Achterstevoren veel succes toe voor de toekomst.

2 juli 2017 - Goede doel 10

 

Op zondag 2 juli 2017 was het eindelijk zover.

 

De officiële opening van Speeltuin Helmond West door onze burgemeester Mw. Blanksma van den Heuvel.

 

Dankzij de tomeloze inzet van vrijwilligers, bedrijven, sponsoren en de gemeente Helmond is op de locatie Kasteelherenlaan/Goorlooppark een fantastisch duurzaam gebouwd paviljoen ontstaan. Dit gebouw voldoet aan de moderne eisen en stelt de speeltuin in staat om de komende jaren vele kinderen en gezinnen gastvrij te ontvangen.

Centraal bij alle activiteiten staan dan ook de woorden “trots” en “samen”.

 

Toen Rivez werd benaderd voor een bijdrage hebben wij direct de telefoon gepakt en besloten om een stapje verder te gaan en dit project op te nemen in onze goede doelen actie 2017.

 

Helmond West, een echte Helmondse wijk, midden in ons werkgebied gelegen en een initiatief van de speeltuin passend in onze filosofie als goed doel. In overleg met het bestuur van Speeltuin Helmond West is dan ook afgesproken dat Rivez voor de opening van het paviljoen zou zorgdragen voor een nieuwe huisstijl, posters, enveloppen, briefpapier etc. in de door de Speeltuin gewenste oplage.

 

Wij zijn dan ook trots dat we samen met de Speeltuin Helmond West dit project tijdig hebben kunnen realiseren en het resultaat mag er dan ook zijn.


 

We wensen de Stichting Speeltuin Helmond West veel succes toe in de toekomst binnen deze werkelijk fantastische omgeving,

17 JUNI 2017 - Goede doel 9

Patiënten van de Geriatrie afdeling in het Elkerliek Ziekenhuis liggen gemiddeld twee weken op deze gesloten afdeling. Voor sommigen kan dit oplopen tot een paar maanden

Bij het ouder worden vinden vaak veranderingen plaats op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied. Het lopen kan bijvoorbeeld slechter gaan, het geheugen kan achteruit gaan, er kan acute verwardheid optreden en somberheid.

Voor deze groep mensen , samen met hun mantelzorgers hebben wij een gezellige middag georganiseerd met een hapje, drankje en muziek. Ook was er iemand aanwezig met een ruime collectie aan oude spulletjes. Dit zorgde voor veel herkenning bij de patiënten tot verkleedpartijen toe.


3 JUNI 2017 - Goede doel 8

Op zaterdag 3 juni hebben we samen met een tweetal van onze partners, China Taiping en RW Repair, deelgenomen aan het Drakenbootfestival in Helmond. De opbrengst van het Drakenbootfestival gaat naar een aantal goede doelen in Helmond en omgeving. Dit jaar is dit een bijdrage aan de volgende drie goede doelen voor mensen met een beperking:

-Bijdrage aan stichting Duofiets.

-Inrichting  van een belevingstuin bij woon en zorgcentrum Keyserinnendael.

-Aanschaf materialen en hulp bij het aanleggen van een verkeersparcours in de tuin van het ORO Kinderdagcentrum Binderen.


 

17 MEI 2017 - Goede doel 7

Op 17 mei was Rivez te gast in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond. Na een intense verbouwing zijn er op de afdeling gynaecologie gezinssuites gerealiseerd.

In deze suites staat het gezin centraal; moeder, partner en pasgeboren baby worden samen verzorgd. Ook is op de afdeling een “woonkamer” gecreëerd, waar partners, aanstaande moeders en andere bezoekers elkaar kunnen treffen in een ontspannen sfeer zonder medische apparatuur.

Om deze kamer wat aangenamer te maken en te voorzien van een vrolijke noot, hebben wij een drietal kunstobjecten geschonken van Kunstenaar Van Riel. De objecten zijn afkomstig van Kunsthuys Best.

12 MEI 2017 - Goede doel 6

Op vrijdagmiddag 12 mei waren 4 medewerkers van Rivez aanwezig bij Vivent Berlerode in Berlicum. Dit is een woonzorgcentrum met zorgappartementen en vijf kleinschalig wonen woningen voor mensen met een vorm van dementie. Daar tussenin bevindt zich het ontmoetingsplein waar mensen die zelfstandig wonen, mensen met dementie en mensen uit het dorp, jong en oud, elkaar treffen.

Hier op het ontmoetingsplein heeft Rivez een gezellige middag voor de bewoners georganiseerd met behulp van de vrijwilligers van het aanwezige restaurant. De bewoners konden genieten van muziek gebracht door het orkest Klavertje 4. Ondertussen werden zij voorzien door de medewerkers van Rivez van een hapje en een drankje.

Muziek uit hun jongere leven werd herkend en volop meegezongen. Enkelen waagde zelfs een dansje. Het werd een hele gezellige middag en aan de gezichten van de aanwezigen was duidelijk af te lezen dat zij vollop genoten. Missie geslaagd!

21 april 2017 - Goede doel 5

Op vrijdag 21 april 2017 waren wij te gast op zorgboerderij de Geijsterse Hoeve in Geijsteren.  De zorgboerderij is een particulier initiatief en gelegen aan de rand van het pittoreske Geijsteren. De zorgboerderij richt zich op hulpvragers zoals dementerenden, personen met een niet aangeboren hersen afwijking, psychiatrische achtergronden en sociale activering, maar is er ook voor de oudere eenzame mens. De zorgboerderij is een verbouwde boerderij op Landgoed Geijsteren met meer dan voldoende grond voor een moestuin en een eigen boomgaard. Tevens worden er kippen, schapen en kleinvee gehouden.

Rivez werd benaderd in het kader van onze goede doelen actie om een bijdrage te leveren in de vorm van een multifunctioneel spel, de kallidrom. Hiermee wordt de onderlinge band van de cliënten verstevigd en niet onbelangrijk; men is actief bezig met lichaam en geest. Kortom een bijdrage aan de sociale activering van alle betrokkenen.

Wij bedanken de organisatie, vrijwilligers en uiteraard ook de cliënten voor de ontzettend gastvrije ontvangst en enthousiaste verhalen.

Voor meer informatie zie www.geijstersehoeve.nl

13 MAART 2017- Goede doel 4

25 jarig jubileumfeest Blindensoos Rode Kruis

Voor blinden en slechtzienden uit de regio Helmond organiseert het Rode Kruis in Helmond de Blindensoos.

Iedere maandagmiddag komen de gasten bijeen in het Rode Kruis gebouw aan de Nagtegaallaan in Helmond. Vrijwilligers zorgen al 25 jaar lang voor diverse leuke activiteiten en begeleiding van de groep.

De blindensoos van het Rode Kruis in Helmond vierde op maandag 13 maart haar 25 jarig jubileum. Rivez steunde dit geweldige initiatief door het jubileumfeest te voorzien van een heerlijk buffet verzorgd door Lunchroom LKKR&ZO en een grote slagroomtaart van Bakkerij de Kinderen.

Directeur Gerard Groot was namens Rivez aanwezig om de jubilarissen te feliciteren.

2 MAART 2017- Goede doel 3

In het kader van onze goede doelen actie bezochten wij op donderdag 2 maart Plu-S te Eindhoven. Dit is het derde goede doel wat we dit jaar in het zonnetje zetten vanwege het 20 jarig jubileum van Rivez.

Plu-S is een zogenaamd ouderinitiatief waarbij door ouders zelf voorwaarden zijn gesteld om de kinderen, welke allen een licht verstandelijke beperking hebben, binnen een homogene gemeenschap zo zelfstandig mogelijk te laten wonen en leven. De bewoners van Plu-S hebben beperkingen die dagelijkse ondersteuning nodig maken en zijn blijvend aangewezen op een vorm van begeleid wonen. Hiervoor is een professioneel zorgteam samengesteld die de bewoners ondersteunen en begeleiden.

Tijdens ons bezoek werden we ontvangen door leuke enthousiaste jonge mensen die vol energie en humor in het leven staan. De bewoners hebben een volledig eigen appartement met alle voorzieningen, maar maken tevens gebruik van een gezamenlijke keuken en woonkamer. Daarnaast maken ze ook gebruik van een centrale berging waar het tot op heden ontbrak aan nogal wat gereedschap en materialen. Juist hiervoor werd Rivez benaderd om eens mee te denken aan een praktische oplossing en dat is gelukt!

Plu-S heeft een mooi verslag gemaakt van de uitreiking door Wiljon Schepers. Zie hiervoor hun facebookpagina: https://www.facebook.com/wooninitiatief.plu.s

23 JANUARI 2017- Goede doel 2

Op maandag 23 januari 2017 werd de vrijwilligers organisatie Stichting Hart voor Minima blij verrast.De Stichting Hart voor Minima, een vrijwilligers organisatie, helpt mensen die in armoede leven door het aanbieden van producten welke behoren tot de eerste levensbehoeften. Een voorbeeld hiervan betreft dagverse producten geleverd door een supermarkt of bakker en diverse overige levensmiddelen, allen afkomstig uit donaties van bedrijven.

Dat deze formule succesvol is, blijkt uit de noodzakelijke verhuizing vanuit een privé adres naar een centrale grotere locatie. Deze nieuwe ruimte moest dan ook naar moderne maatstaven worden ingericht en voorzien van nieuwe inventaris, om de werkzaamheden op een professionele wijze te kunnen voortzetten. Ook was er dringend behoefte aan onder andere grote vriezers om voorraden verantwoord op te kunnen slaan.

Dit was een goed moment voor Rivez om in actie te komen en contact te zoeken met Hans van Eijndhoven van Baijens Witgoed uit Helmond. Het verzoek aan hem was om op zo'n kort mogelijk termijn een drietal grote diepvrieskisten te leveren zodat Hart voor Minima direct zou worden voorzien van kwalitatief goede apparatuur.

Een van de initiatiefnemers van Hart voor Minima, Patrick Verkoelen, was dan ook op maandag 23 januari blij verrast met deze schenking van Rivez.

Patrick Verkoelen: Wij draaien volledig op de inzet van vrijwilligers, zonder subsidie in welke vorm dan ook. We zijn dan ook afhankelijk van giften en donaties om ons werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Daarom is het fijn dat vanuit ondernemend Helmond ondersteuning komt. We kunnen namelijk samen nog meer betekenen voor de sameleving en met name onze doelgroep.

Juist in deze fase zijn de grote en fraaie diepvrieskisten van Beko, een fantastische aanvulling om de voorraden op te slaan alvorens deze worden verdeeld.


Rivez wenst stichting Hart voor Minima veel succes met alle activiteiten.

4 DECEMBER 2016 - Goede doel 1

Rivez BV Assurantien & Risicobeheer trapt af met goede doelen actie.

Als Helmonds bedrijf starten we dan ook graag met het eerste goede doel, een Helmonds initiatief namelijk het kasteel van Sinterklaas.

Op zondagmorgen 4 december rond de klok van 10.30 uur ontving Rivez BV 50 kinderen en begeleiders om samen een bezoek te brengen aan het kasteel van sinterklaas.

De ontvangst door de zwarte pieten op de binnenplaats was enthousiast en we werden begeleid naar de ingang van het kasteel.
Daar moesten we even wachten voor het verkeerslicht en na het knippen met de vingers als startsignaal, onder leiding van onze gast Yannick, mochten we naar binnen begeleid door twee ervaren wegwijspieten.

Via de Postkamer ,waar heel veel pakjes lagen, gingen we door naar het slaapvertrek van de zwarte pieten om daarna door te gaan naar de bakkerij. De kinderen leerden daar pepernoten draaien. Linksom , rechtsom, omhoog, omlaag en tot slot met liefde een kus op de vingers om vervolgens de pepernoot plat te maken en op zijn Spaans met een “Ole” af te ronden.

Via de pakjeskamer kwamen we vervolgens in de schoolkamer, waar de Pieten les krijgen in het vakkundig rekenwerk, lopen op de daken en niet te vergeten het door de schoorsteen klimmen om de pakjes in onze schoenen te krijgen.

Langzaamaan nam de spanning bij de kinderen toe want we mochten ook nog naar de kamer van Sinterklaas, waar de kinderen dan uiteindelijk naar binnen mochten. Met Sinterklaasliedjes hebben we Sinterklaas binnen gezongen. Vele kindervragen werden beantwoord door de Sint en als beloning voor ons bezoek kreeg iedereen een grote snoepzak mee naar huis.

Weer op de binnenplaats aangekomen zijn we natuurlijk even naar Amerigo gaan kijken die buiten in zijn stal stond en hebben we daarna nog een rondje gemaakt in de draaimolen.

Om het lekker warm te krijgen zijn we met de hele club naar de Kasteelpoort gelopen.
Daar werden we hartelijk ontvangen en hebben we deze fantastische ochtend onder het genot van warme chocomel afgesloten.

Onze vestigingen

Helmond
Europaweg 158
5707CL Helmond

Erp
Hertog Janplein 23
5469BJ Erp

Nistelrode
Laar 63B
5388HC Nistelrode

Sevenum
Peperstraat 24
5975BV Sevenum
Uitsluitend geopend op afspraak

Venlo
Noorderpoort 11A
5916PJ Venlo

Venray
Patersstraat 33
5801AT Venray

Rivez BV | Postbus 949 | 5700 AX HelmondWebsite by DenK Internet Solutions
Onze website plaatst geen tracking cookies. Geïntegreerde (social) media als AddThis, YouTube of Facebook kunnen bij gebruik ervan dat wel doen.
Meer informatie

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein tekstbestand dat door een website op uw apparaat (computer, tablet of mobiele telefoon) wordt geplaatst.

Hoe wij cookies gebruiken

Wij plaatsen uitsluitend functionele cookies voor een optimale werking van de website. Bij uw volgende bezoek worden de cookies gebruikt om u te herkennen en dat maakt een volgend bezoek aan de site gemakkelijker.

Cookies van derden

Bij de cookies die via onze website worden geplaatst, kunnen cookies van andere partijen zitten. Deze cookies meten bijvoorbeeld het gebruik van onze website. Deze zogenaamde statistische cookies geven ons inzichten waarmee wij onze website vervolgens verder kunnen optimaliseren om zo de gebruikerservaring van bezoekers te verbeteren. Deze inzichten gebruiken wij uitsluitend ten behoeve van onszelf en er worden geen gegevens gedeeld met derden zoals bijvoorbeeld Google.

Verder treft u buttons aan van bijvoorbeeld Addthis, Facebook, Twitter of LinkedIn. Met deze buttons kunt u informatie van onze website delen. Ook is het mogelijk dat er video’s van YouTube op onze website staan of applicaties van andere partijen. Hiervoor worden cookies geplaatst vanuit deze (social) media. Wij hebben daar geen invloed op. Wilt u hier meer over weten? Lees dan de privacyverklaringen van deze (social media)kanalen. Daarin staat wat zij met de (persoons)gegevens doen die zij via dit soort cookies verwerken.

Uitschakelen cookies

U kunt het gebruik van cookies uitschakelen. Let erop dat u de instellingen apart voor elke browser en apparaat dat u gebruikt moet aanpassen. Hoe u uw instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Wees u ervan bewust dat als u geen cookies wilt, wij niet meer kunnen garanderen dat onze website helemaal goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan.

Slotopmerkingen

Wij zullen deze verklaring af en toe aan moeten passen, omdat bijvoorbeeld onze website of de regels rondom cookies wijzigen.

Top