Voorkom onderverzekering door prijsstijgingen

We zien het overal in de markt, stijgende prijzen. Prijzen van onder andere grondstoffen, maar ook de kosten om te bouwen rijzen de pan uit en het einde lijkt nog niet in zicht.

Daarnaast zijn de levertijden van goederen, (bouw)materialen, machines etcetera langer geworden. Dit is het gevolg van diverse ontwikkelingen in de wereld, denk bijvoorbeeld aan Corona, de oorlogssituatie in de Oekraïne, handelsconflicten en materiaalschaarste.

Nieuws
Datum: 26-10-2022

Wat betekent dit voor uw bedrijfsverzekeringen?

Deze ontwikkelingen kunnen ook impact hebben op de huidige verzekerde sommen van diverse verzekeringen, zoals de inventaris-/goederenverzekering, een gebouwenverzekering, de uitkeringstermijn van een bedrijfsschadeverzekering en eventueel ook CAR-(Construction Allrisk)  en transportverzekeringen.

Voorkom onderverzekering: controleer uw eigen situatie

Wat we in de huidige markt zien is dat, ondanks dat er taxaties op verzekerde objecten hebben plaatsgevonden, de huidige prijsverhogingen de indexeringen overstijgen. Het risico kan hierdoor zijn dat een taxatie achterloopt op de huidige situatie waardoor onderverzekering dreigt.
 
Daarom is het belangrijk dat u uw eigen situatie goed bekijkt en bij twijfel contact opneemt met uw verzekeringsadviseur bij Rivez. Dit kan rechtstreeks via uw persoonlijke adviseur of u bereikt ons via 088-8000900  of per e-mail: info@rivez.nl. Wij helpen u graag verder.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.