corona virus

Corona maatregelen Rivez

Het coronavirus houdt ons bezig en verspreidt zich in een rap tempo. Daarom is het nodig om maatregelen te nemen om verdere verspreiding tegen te gaan. Dit geldt uiteraard ook voor Rivez.

Het RIVM en onze overheid hebben bepaalde richtlijnen voorgeschreven, hier houden wij ons dan ook aan.

Het kantoor bezoeken

Omdat wij u graag van dienst willen zijn is het nog steeds mogelijk om een van onze kantoren te bezoeken. Echter is er wel minimale bezetting en werken veel medewerkers thuis.

Als u ons kantoor betreedt dan zijn er wel een aantal regels waar u zich aan moet houden. Leest u vooral de instructies bij binnenkomst. Wij verzoeken u in het belang van uw eigen gezondheid en die van onze medewerkers dat u zich hieraan houdt.

Tevens hebben wij bij de ontvangstbalies van onze kantoren schermen geplaatst voor uw en onze veiligheid.

Wanneer u last heeft van (milde) gezondheidsklachten is het niet toegestaan om naar het kantoor toe te komen.

Onze werkzaamheden

Wij stellen alles in het werk om onze werkzaamheden naar volle tevredenheid te blijven uitvoeren. Wij realiseren ons ook dat bepaalde zaken tijdelijk iets anders zullen lopen dan u gewend bent. Het is ook mogelijk om ons te bereiken via e-mailcontact u kunt dan een mail sturen naar info@rivez.nl

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.